Gyorsan és könnyedén megbízható munkahelyet keres Békés megyében. Jó helyen jár! Böngésszen a naponta frissülő ajánlatok között a Békés Megyei Kormányhivatal oldalán.

A Békés Megyei Kormányhivatal a Nemzeti Energetikusi Hálózat irodájába ENERGETIKAI SZAKÜGYINTÉZŐ munkakör betöltésére 2 fő munkatársat keres.

Szeretsz emberek között lenni, mindig jó kedvű vagy és nagy a munkabírásod? Akkor te is megállnád a helyed a vendéglátásban?! Ha a válaszod: igen; ez a munka neked való!

A Mezőkovácsházi Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet Építésügyi hatósági ügyintéző munkakör betöltésére.

Tagintézmény-vezető állást hirdet a Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium. Jelentkezési határidő: augusztus 31.

Szeretnél egy dinamikusan fejlődő pénzintézetnél dolgozni mint jogi referens? Felelősségteljes, bizalmi pozícióra keresnek nyitott, pontos, csapatjátékost. Lehet, hogy rád várnak, jelentkezz!

A lá cartos szakácsot, betanított pizzaszakácsot és péket, diszpécsert, felszolgálót, konyhai kisegítőt keres a Stones Étterem és Pizzéria Békéscsabán. Tapasztalat nem szükséges, pályakezdők is jelentkezhetnek.

A jelentkezéseket fényképes önéletrajzzal a csabaipizza@gmail.com email címre várják.
Érdeklődni a +36 70 551 8797 -es számon lehet.

Egészségügyi humánerőforrás-fejlesztés EFOP-1.10.2-17 pályázat alapján 2017. szeptember hónaptól az alábbi betöltendő állásokra várja munkatársak jelentkezését az Orosházi Kórház.