Vállalkozást indítana? Kezdje egy ingyenes képzéssel!

Tanulási lehetőség munka mellett!  Szociális gondozó és ápoló szakképzést indít október 28-án Ipszilon Kiadó és Pedagógiai Szolgáltató Kft.

Gyakorló ápoló és Demencia gondozó képzést hirdet a Gál Ferenc Főiskola Békési Szakképző Iskolája szeptemberi indulással.

100 százalékban támogatott angol és német alap-, közép-, illetve felsőfokú nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamok indulnak regisztrált munkanélkülieknek. Érdemes kihasználni! Hamarosan lejár a jelentkezési határidő!

“Digitális szakadék csökkentése” – A kiemelt projekt a kevésbé fejlett régiók, így Békés megye digitális készségekkel nem rendelkező személyeit kívánja segíteni az alapvető számítástechnikai ismeretek elsajátításában. A 100%-ban támogatott projekt keretében 35 órás kurzusokban folyik az oktatás. Összesen 70 órát vehetnek ingyenesen a számítógép és egyéb infokommunikációs eszközök használatát megtanulni vágyók a Csaba-Collage Kft. tanfolyamain.

Ingyenes képzések Orosházán!  Konyhai kisegítő, illetve Óvodai dajka tanfolyamokra várja az érdeklődők jelentkezését az Orosházi Járási Hivatal.

Tudta? A második szakma megszerzése is államilag finanszírozott, korhatár nélkül!

A szakképzési centrumokba várják azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik sikertelenül felvételiztek az idén a felsőoktatásba.