A Mezőkovácsházi járásban vállalkozik? Várjuk!

Támogatási és pályázati lehetőségek, illetve a paktum nyújtotta előnyök, kedvezmények, lehetőségek – Önt is érdeklik? Látogasson el workshopunkra és szerezzen értékes információkat.

Hatodik állomásunk Gyomaendrőd

“Iskola a vidék jövőjéért” – Áll a Bethlen Gábor Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium mottójában. Augusztus utolsó workshopjának a gyomaendrődi intézmény ad otthont, ahová a Gyomaendrődi Járás vállalkozóit várjuk. Mi az Önök igényeire alapozunk!

Fejlesztené vállalkozását? Segítünk!

Cégvezetői képzés, vállalati tanácsadás, támogatási lehetőségek, mikrohitelezés, pályázati lehetőségek – Önnek is szüksége van rá? Látogasson el medgyesegyházi workshopunkra, ahol a tájékoztatás mellett választ kap felmerülő kérdéseire.

A jól képzett munkaerőkért

Projektünk keretében egyik fő célkitűzésünk a munkaerő-paci kereslet és kínálat összehangolása, melyet a Békés megyei vállalkozók felmerülő igényeire kívánunk alapozni. A Kodolányi János Főiskolán várjuk a megye vállalkozóit augusztus 2-án. Ossza meg velünk tapasztalatát, véleményét!

Alakítsuk együtt Békés megye foglalkoztatási helyzetét

Legfőbb célunk hosszú távon hozzájárulni ahhoz, hogy a cégek/vállalkozások, járási hivatalok, önkormányzatok szoros együttműködésben működjenek Békés megyében. Találkozzunk július 27-én Mezőgyánban.

Füzesgyarmaton várjuk Békés megye vállalkozóit

Fejlesztené vállalkozását? Új munkaerőt foglalkoztatna? Érdeklik a képzések és támogatások? Forduljon hozzánk bizalommal, vegyen részt szerdai programunkon!

Szarvason indítjuk útjára workshop sorozatunkat

A “Foglalkoztatási paktum Békés megyében” című projektünk során számos lehetőséget kínálunk a megye vállalkozóinak, képzőintézményeinek arra, hogy elmondják problémáikat, majd összehangoltan, megoldást találjunk közösen a felmerülő igényekre. Elsőként Szarvason várjuk az érdeklődőket.